Impact update 2022!

Ijsjes van sinaasappelschillen, een escape room met impact, glitter picking en een nieuw Futureproof programma voor scholen. Je leest er alles over in onze impact update! 

Binnen Futureproof gebeurt zoveel dat een podium verdient, daarom geven we je als aanvulling op ons jaarlijkse impact rapport ook graag een impact update. We zijn blij dat onze cijfers blijven groeien, we een nieuw Train de Trainer programma voor scholen ontwikkelen en we zo steeds meer jongeren in Nederland weten te inspireren. Maar onze impact gaat pas echt leven wanneer je de verhalen hoort en ziet. In deze update delen we enkele van de spetterende impact events die plaatsvonden, originele impact ideeën van deelnemers en succesvolle uitvoering van projecten. Zo krijg je een inkijkje in hoe onze impact er het afgelopen half jaar uitzag. We hopen dat je er net zoveel energie van krijgt als wij!

Bekijk hier onze impact update.

En blijf ons volgen voor alle impact verhalen op Instagram en LinkedIn.