Eindhoven
Den Haag
Zwolle
Groningen
Nijmegen
impact ondernemen
persoonlijke ontwikkeling
14 weken*
start oktober 2023
gratis

Hey changemaker! Wil jij graag positieve verandering creëren in jouw buurt, stad of zelfs de wereld? Tijdens ons gratis trainingsprogramma pak jij de uitdagingen van morgen, vandaag al aan: sociaal én duurzaam.

Kijk je toe of doe je mee?

programma

Tijdens Futureproof in jouw stad ontvang je training en coaching in impact ondernemerschap: je leert impact maken binnen een organisatie of met je eigen project- of startup- idee. Wat je leert tijdens het programma breng je direct in de praktijk door samen met een team van gelijkgestemde deelnemers een oplossing te bedenken voor een sociaal of duurzaam probleem én te prototypen (uitproberen). Zo doe je (werk)ervaring op, leer je van fouten maken en beleef je plezier door echte impact te maken.

Je kiest zelf aan welk impact thema je wilt werken. Denk aan de opwarming van de aarde, eerlijke voedselproductie, gendergelijkheid, diversiteit en inclusie in de samenleving, mentale gezondheid onder jongeren, of een ander onderwerp dat jij belangrijk vindt. Zo bouw je aan jouw eigen toekomst én die van anderen.

Futureproof brengt jou een stap verder naar betekenisvol werk dat écht bij je past!

Op 27 januari om 19.30 is er een online informatieavond waar we je alles vertellen over Futureproof en je al je vragen kunt stellen. Geef je hier op of via de meer informatie button.

what’s in it for me

workshops

Leer skills waar je echt wat aan hebt!

kies jouw track

Ga aan de slag voor een lokale impact ondernemer óf met je eigen impact idee

Maak alvast de keuze hoe jij impact wil maken.

Tijdens het DIY-programma ga je in een groep van 15 tot 20 jongeren samen aan de slag. In de eerste maand ontdek je alles over sociaal ondernemen, maak je kennis met toffe sociaal ondernemers bij jou uit de buurt en krijg je veel inspirerende voorbeelden te zien van sociale en duurzame initiatieven. Maar nog belangrijker, we leren elkaar kennen en bouwen we een community van changemakers.

tracks-infographic
Aan de slag met een vraagstuk van een lokale impact onderneming:

Werk met je team aan een vraagstuk van een bestaande impact ondernemer. Aan het begin van het programma leer je de sociale en duurzame ondernemers kennen en wat hun vraagstukken zijn. Jij kiest voor wie jij aan slag wilt en waar jij direct positieve impact wilt maken.

Start begin april in Den Haag.

Aan de slag met je eigen impact idee:

Samen met je team werk je een sociaal of duurzaam impact idee uit. Of je nu een project wilt starten, een event wilt organiseren of een startup wilt opzetten, het kan allemaal!

Start eind maart/begin april in Eindhoven, Groningen, Nijmegen of Zwolle.

"Het programma zorgt ervoor dat je echt in actie komt ook al voelt het misschien intimiderend om zelf iets op te zetten. Daarnaast heeft Futureproof me verder gebracht op persoonlijk vlak en weet ik nu bijvoorbeeld beter wat ik wil en belangrijk vind."

praktisch

Locatie & data

In het najaar van 2023 start een nieuwe ronde van onze programma’s in de steden. Klik hieronder op jouw stad om te zien wanneer het programma begint.

woensdag 18 oktober 2023

donderdag 19 oktober 2023

maandag 23 oktober 2023

donderdag 26 oktober 2023

donderdag 26 oktober 2023

Kosten

Helemaal niks! Futureproof wordt gefinancierd door Maatschappelijke Diensttijd en andere partners. Daarom kunnen we jou deze training gratis aanbieden.

voor wie

Voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die werk wil maken van een sociale en duurzame toekomst.

Komen bovenstaande data nou net niet goed uit? Neem dan een kijkje bij ons online programma!

Boek een 15-min Q&A call met een van onze coördinatoren op een tijd die jou uitkomt!  Klik op jouw stad om een afspraak te maken:

 

in het kort

*het programma bestaat uit 14 programmadagen. Afhankelijk van feestdagen/vakanties duurt het programma 14, 15 of 16 weken in totaal.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen over ons DIY programma, 

Whatsapp ons direct of meld je aan voor ons online info-uurtje.

Aankomend info-uurtje:

  • Maandag 2 oktober, 19.30u – 20.30u
 
Heb je onze info-uurtjes gemist of kan je er niet bij zijn? Maak dan een koffie (of thee) afspraak met de coördinator van jouw stad!

Info-uurtje

dit zeggen onze deelnemers

Ik ben geïnteresseerd!

Wat leuk dat je interesse hebt in Futureproof! Je kunt Futureproof volgen in jouw stad of online. Meld je aan en wij nemen contact met je op.

Futureproof is kosteloos voor iedereen t/m 27 jaar. Are you Futureproof? Grijp je kans!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons hier ook weten via waar je van ons gehoord hebt als je antwoord er niet tussenstond bij de vraag 'Hoe ken je ons?'

Futureproof is ontwikkeld door Starters4Communities, Fawaka Ondernemersschool, Social Impact Factory en Social Enterprise NL.

Samen staan we sterk:

0
Opleidingsprogramma's gedraaid
> 0
Wereldverbeteraars opgeleid
0 +
Sociaal ondernemers in het netwerk