impact ondernemen
duurzaamheid
inspiratie
3 maanden
maatschappelijk

Ben jij een impact ondernemer en heb jij een concreet vraagstuk vanuit jouw organisatie? Onze jongeren gaan graag voor jou aan de slag!

wat vragen we van je?

Voor onze Futureproof programma’s zoeken wij sociaal en/of duurzame ondernemers uit heel Nederland die open staan voor een jong team van impactmakers. Elk team bestaat uit 2 tot 4 jongeren die aan de slag gaan met hun eigen project of een vraagstuk van een impact ondernemer.

Heb jij een missie die impact first is en kun jij extra krachten (tijdelijk) gebruiken in je team? Je bent hier aan het juiste adres! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe communicatiestrategie en pakkende content, wil je onderzoeken welke kansen er liggen voor een nieuw businessmodel of ben je vooral op zoek naar een frisse jonge blik van onze jongeren? Samen komen we tot een passend vraagstuk waar het team 3 maanden mee aan de slag kan. 

wat kun je verwachten?

"De frisse kijk en onbevangenheid van jongeren is fijn. De jongeren hebben mij het inzicht gegeven dat het gaat om de impact die ik maak, ook al is sociaal ondernemerschap geen doel op zich voor mij. Op mijn beurt heb ik hen aangeraden om altijd samenwerkingen op te zoeken. Zo helpen we elkaar!"
Tom van Straaten
Noest

deze sociale ondernemingen gingen je al voor

Omapost verbindt ouderen met jonge mensen door het versturen van een persoonlijk kaartje. Een goed gesprek start met een klein gebaar en zo helpen we samen eenzaamheid de wereld uit!

Ruig & Geroest maakt verlichting en meubels van oude gebruikte materiaal. De levensduur van grondstoffen wordt verlengd en het ontlast het milieu. De producten van R&G zijn stuk voor stuk uniek. Ga mee in de circulaire beweging!

Refugee Team zet vluchtelingen in als vrijwilligers op evenementen. Zo helpen zij vluchtelingen op een vernieuwende manier goed en snel integreren. Van een goede start van hun inburgeringstraject tot aan een goede passende baan.

Codename Future bereidt jongeren voor op een actieve rol in de samenleving. Zij geloven in de kracht van jongeren en ontwikkelen lesmethoden die aanzetten tot kritisch denken, reflecteren en discussiëren. 

"Maak kennis met de jongeren van vandaag en help ze de uitdagingen van morgen aan te pakken!
Deze jongeren zijn nieuwsgierig, leergierig en willen aan een sociale en duurzame toekomst bouwen, voor zichzelf en voor een ander. Help je ze daar bij?

Wil je meer informatie over wat onze jongeren voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.