impact ondernemen
persoonlijke ontwikkeling
vanuit huis
10 weken
8 uur per week
start: 6 november 2024
gratis van 18 t/m 29 jaar

Leren hoe je positieve impact maakt op je directe omgeving of zelfs daarbuiten én hoe je daar je werk van maakt? Gewoon vanuit huis? Met ons gratis online trainingsprogramma impact ondernemerschap bouw je aan jouw toekomst én die van anderen.

Kijk je toe of doe je mee!?

programma

Futureproof Online is voor iedereen van 18 t/m 29 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. In tien weken leer je ondernemend denken en handelen en ga je aan de slag met een oplossing voor een sociale of duurzame uitdaging. Je krijgt eindelijk de handvatten om van jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Het project of de startup waar je tijdens Futureproof aan werkt, gaat over een onderwerp dat jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een oplossing voor plastic afval, een eerlijke voedselproductie, discriminatie of eenzaamheid onder jongeren.

Je past professionele tools zoals Design Thinking toe door een product of dienst te ontwerpen, prototypen en testen. Je kunt werken aan een eigen idee of ervaring opdoen door te werken aan een vraagstuk van een bestaande impact ondernemer. Futureproof brengt jou een stap verder naar betekenisvol werk dat écht bij je past!

what's in it for me?

workshops

Leer skills waar je echt wat aan hebt

kies jouw track

Voor opzetters en doorzetters

Maak alvast de keuze hoe jij impact wil maken.

Innovatie Track

Kies je voor de Innovatie Track? Dan werk je met je team aan een vraagstuk van een bestaande impact ondernemer.

Startup Track

Kies je voor de Startup Track? Dan werk je een eigen impact idee verder uit en test je die in de praktijk. 

“Door deel te nemen aan Futureproof kreeg ik beter inzicht in hoe we onze diensten als 'mobile plastic recycling hub' Fair Enough nog meer op de eindgebruiker konden afstemmen. Door het toepassen van de opgedane kennis is de invloed van onze werkzaamheden die we maken positiever en groter.”

praktisch

Het Volgende programma

 Startup Track:

  • Start woensdag 6 november 2024 
  • Tijden live-sessies worden z.s.m. bekend gemaakt
 

Innovatie Track:

  • Start woensdag 6 november 2024 
  • Tijden live-sessies worden z.s.m. bekend gemaakt
 
Kosten

Gratis. 

Futureproof wordt gefinancierd door Maatschappelijke Diensttijd en andere partners. Daarom kunnen we jou deze training gratis aanbieden!

Zou je Futureproof graag offline willen volgen in jouw stad? Dat kan in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen en Zwolle. Hier vind je meer informatie.  

in het kort

Boek een 15-min Q&A call met onze coördinator Andrea op een tijd die jou uitkomt. Zij geeft graag antwoord op je vragen!

vragen?

Whatsapp ons of stel je vragen per mail! Kom je liever naar een online info-uurtje? Dat kan op:

  • Vanaf augustus plannen we weer nieuw info-uurtjes in voor de volgende ronde!

dit zeggen onze deelnemers

Lees hier het verhaal van alumnus Jarmo die met een vraagstuk van impact onderneming Do More aan de slag ging.  

Ik ben geïnteresseerd!

Wat leuk dat je interesse hebt in Futureproof! Je kunt Futureproof volgen in jouw stad of online. Meld je aan en wij nemen contact met je op.

Futureproof is kosteloos voor iedereen t/m 29 jaar. Are you Futureproof? Grijp je kans!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons hier ook weten via waar je van ons gehoord hebt als je antwoord er niet tussenstond bij de vraag 'Hoe ken je ons?'