impact ondernemen
vanuit huis
10 weken
start oktober 2022
gratis

Leren hoe je positieve impact maakt op je directe omgeving of zelfs daarbuiten én hoe je daar je werk van maakt? Gewoon vanuit huis? Met ons gratis online trainingsprogramma impact ondernemerschap bouw je aan jouw toekomst én die van anderen.

Kijk je toe of doe je mee?!

programma

Futureproof Online is voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. In 10 weken leer je ondernemend denken en handelen en ga je aan de slag met een oplossing voor een maatschappelijk probleem. Je past professionele tools zoals Design Thinking en Theory of Change toe door een project te ontwerpen, prototypen en testen. Zo leer je jouw ideeën omzetten in actie.

Ook werk je aan het verder uitdiepen van jouw talenten en interesses. Het project waar je bij Futureproof aan werkt, gaat over een onderwerp dat jij belangrijk vindt. Denk b.v. aan oplossingen voor plasticafval in de oceanen, een eerlijk voedselproductie, inclusie en diversiteit van minderheden, betere zorg of gendergelijkheid.

Je kunt kiezen tussen twee tracks:  je werkt aan je eigen startup idee (Startup Track) of je lost met een team een vraagstuk op bij een bestaande impact onderneming (Innovatie Track). Iedere week ontmoet je de andere deelnemers op een vaste programmadag via een Zoom-meeting waarin je meedoet aan workshops en je ideeën uitwerkt.

what's in it for me?

.

workshops

Leer skills waar je echt wat aan hebt

kies jouw track

Voor opzetters en doorzetters

Maak alvast de keuze hoe jij impact wil maken.

Innovatie Track

Kies je voor de Innovatie Track? Dan werk je met je team aan een vraagstuk van een bestaande impact ondernemer.

Startup Track

Kies je voor de Startup Track? Dan werk je een eigen impact idee verder uit en test je die in de praktijk. 

“Door deel te nemen aan Futureproof kreeg ik een beter inzicht in hoe we onze diensten als 'mobile plastic recycling hub' Fair Enough nog meer op de eindgebruiker kunnen afstemmen. Door het toepassen van de opgedane kennis, is de invloed van onze werkzaamheden die we maken positiever en groter.”

praktisch

Volgende programma

Innovatie Track:

  • Start maandag 3 oktober 2022
  • Iedere maandag 14:00 – 17:00 


Startup Track:

  • Start dinsdag 4 oktober 2022
  • Iedere dinsdag 18:30 – 21:30
Kosten

Gratis. 

Futureproof wordt gefinancierd door Maatschappelijke Diensttijd en andere partners. Daarom kunnen we jou deze training gratis aanbieden!

in het kort

Boek een 15-min Q&A call met onze coördinator Andrea op een tijd die jou uitkomt. Zij geeft graag antwoord op je vragen!

vragen?

Whatsapp Rena of Inger, coördinatoren van Futureproof Online, direct of meld je aan voor een online info-uurtje.

Aankomend info-uurtje:

  • Donderdag 22 september 19.30 

dit zeggen onze deelnemers