Futureproof Online: Leer impact maken met je werk

Leer impact maken met je werk tijdens onze Futureproof Online training. In tien weken leer je alles over werken met sociale en duurzame impact. Gratis voor iedereen t/m 27 jaar! Je volgt workshops van experts, versterkt je CV, breidt je netwerk uit, doet werkervaring op en dat allemaal vanuit huis! Futureproof Online is een kickstart van jouw carrière met impact!

Nieuw themaprogramma impact ondernemen

Met ons online programma krijg je de kans om werkervaring op te doen bij een sociale en/of duurzame onderneming wanneer je kiest voor de Innovatie Track. De Innovatie Track van het komende programma staat helemaal in het teken van inclusief werk en heet: ‘For a Future that Works for All’. In februari kun jij aan de slag voor een impact onderneming die bijdraagt aan Sustainable Development Goal 8 ‘waardig werk en economische groei’ en 10 ‘ongelijkheid verminderen’. We introduceren graag de drie sociale ondernemingen waar jij voor aan de slag kunt!

Impact maken bij Sheltersuit

De helden van Sheltersuit maken wind- en waterdichte jassen die omgetoverd kunnen worden tot slaapzak. Deze geven ze aan mensen zonder dak boven hun hoofd en aan mensen in vluchtelingenkampen. Zo geven ze directe bescherming waar en wanneer de nood het hoogst is.

Impact maken bij Refugee Company

Bij Refugee Company geloven ze dat werk de beste manier is om te integreren. Ze bieden leer-werkprogramma’s aan mensen met een vluchtelingenachtergrond. Deze programma’s worden uitgevoerd via hun sociale ondernemingen, namelijk restaurant A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek waar deelnemers aan het werk kunnen. Taallessen, inburgering, persoonlijke ontwikkeling en welzijn maken allemaal deel uit van hun programma’s.

Impact maken bij Ictoria

Ictoria werkt met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat. Ictoria is gespecialiseerd in hoogwaardige allround mediavormgevingsoplossingen voor webdesign, grafisch ontwerp, online marketing en contentmanagement. Ze helpen en begeleiden mensen met een fysieke of mentale uitdaging om aan werk te komen, ofwel bij hunzelf of bij een ander bedrijf binnen hun netwerk.

 

Geïnspireerd door deze impact ondernemers en zin om aan de slag te gaan met één van hun vraagstukken? Meld je dan aan voor de Innovatie Track ‘For a Future that Works for All’ en leer de ins en outs over impact maken met je werk.

*Omslagfoto credits: Michiel Kole