Futureproof viert feest!

Futureproof viert feest! Want onze subsidie-aanvraag is goedgekeurd dus Futureproof mag door tot in 2024!

Dit betekent dat we zo’n 1.670 jongeren gratis kunnen trainen zodat zij impact kunnen maken met hun creativiteit, lef, samenwerking en actie. Impact ondernemerschap zorgt voor een toekomst waarin niet winst, maar maatschappelijke impact voorop staat. Met Futureproof durven jongeren de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam.

Futureproof wordt mogelijk gemaakt door de Maatschappelijke Dienst Tijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Onze doelstellingen voor aankomende ronde

  • Futureproof DIY uitbreiden van 5 naar 6 steden in Nederland
  • 848 deelnemers bereiken met Futureproof DIY, Online en Enactus
  • 820 scholieren bereiken in 41 scholenprogramma’s in heel Nederland
  • Een nieuw, super leerzaam programma-onderdeel erbij: crowdfunding

 

We hebben er zin in!

We danken MDT en onze partners voor het mogelijk maken van deze kansen voor jongeren om werk te maken van impact in de samenleving.

Onze partners voor aankomende ronde zijn onder meer:

Ahrend, Allianz, City of Amsterdam / Amsterdam Impact, Fonds 21, Gemeente Nijmegen, Gemeente Utrecht, Gemeente Zwolle, ImpactCity Den Haag, Janivo Stichting, PwC, Rabobank Foundation, Randstad, Sociale Helden #HeldenvanWest, Stichting Triodos Foundation, VriendenLoterij Fonds, VSBfonds.

Futureproof voeren we uit samen met:
Starters4Communities, Social Impact Factory, Fawaka Ondernemersschool, Social Enterprise NL, Enactus, Young Impactmakers Community.