sociaal ondernemen
vanuit huis
10 weken
start januari 2022
gratis

Be that changemaker! Maak impact met creativiteit, lef, samenwerking en actie.  Met Futureproof pak jij de uitdagingen van morgen aan:   sociaal én duurzaam.

Maak jij je hard voor slaafvrije chocolade of biologisch gebrouwen biertjes? Of bekommer jij je liever om het welzijn van je leeftijdsgenoten? Hoe zorgen we voor minder burn-outs? Zou fair fashion volgens jou de norm moeten zijn? Wil je iets doen aan de plastic soep? Of wil je alles weten over de donut economie?

Wij geven je de tools en leren je de skills om verschil te maken. Zo bouw je aan jouw eigen toekomst én die van anderen. 

Kijk je toe of doe je mee?!

programma

Dit online programma is voor iedereen tot 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Klinkt ambitieus hè? Dat is het ook! 

In tien weken ontdek je de wereld van sociaal ondernemen, krijg je professionele workshops van experts, doe je werkervaring op en maak je direct verschil in de praktijk. Je werkt aan je eigen startup idee (in de Startup-Track) of je lost met een team een vraagstuk op bij een bestaande  impact onderneming (in de Innovatie Track). En het maakt niet uit waar je woont, want alles is online!

Woensdag 1 december om 16.00 uur en dinsdag 21 december om 16.00 zijn er online info-uurtjes waar  je al je vragen kunt stellen. Meld je aan via de button ‘info-uurtje’ rechts in beeld.

in het kort

.

workshops

Leer skills waar je echt wat aan hebt

kies jouw track

Voor opzetters en doorzetters

Maak alvast de keuze hoe jij impact wil maken.

innovatie track

Ga je voor de innovatie track? Dan werk je samen aan een innovatieve oplossing voor een vraagstuk van een bestaande sociale onderneming.

startup track

Kies je de startup track? Dan ga je samen aan de slag om jullie eigen impact idee verder uit te werken en in de praktijk te testen!

“Ik heb ervaren dat ondernemen een kwestie is van doen, proberen, vallen en opstaan.”

praktisch

programmadagen


Startup Track:

  • elke dinsdag (14:00-17:00) van 11 januari t/m 22 maart
  • elke woensdag (14:00-17:00) van 12 januari t/m 23 maart


Innovatie Track:

  • elke donderdag (14:00-17:00) van 13 januari  t/m 24 maart

 

Tijd

8 uur per week (3 uur op de programmadag en 5 uur zelfstudie op een moment naar keuze) 

Kosten

gratis

info-uurtje


  • Dinsdag 21 december 16.00 – 17.00 uur


Meld je hier aan voor een online info-uurtje waarbij  je al je vragen kunt stellen.

what’s in it for me?

stel direct je vragen!

Boek een 15-min Q&A call met onze coördinator Andrea op een tijd die jou uitkomt. Zij geeft graag antwoord op je vragen!

dit zeggen onze deelnemers