Logo Futureproof in combinatie met Enactus
voor HBO/WO studenten
social entrepreneurship
leiderschap
persoonlijke ontwikkeling
impact maken
drie evenementen

Dare to Lead! Ontwikkel de skills en creëer de mindset van een futureproof leider. Ontdek hoe jij het verschil maakt in de wereld.

het programma

Hoe ontwikkel je futureproof leiderschapsvaardigheden en een futureproof mindset? Hoe worden we moedige en authentieke leiders die de wereld zo hard nodig heeft? Samen met Enactus, Social Impact Factory en Starters hebben we het Dare to Lead programma ontworpen, zodat je kunt experimenteren, oefenen en plezier hebt bij het zetten van je eerste stappen. Tijdens drie events doe je met ruim 100 andere studenten mee aan trainingen en workshops over persoonlijke ontwikkeling zodat jij in staat bent om voor echte verandering te zorgen. Tussen de events door, werk je met een team aan een project om in de praktijk impact te maken.

“Ik kreeg meer zelfvertrouwen en verbeterde leiderschapsvaardigheden, nuttige connecties, een beter begrip van mezelf en mijn waarden en van wat er nodig is om een team te laten werken. Ik heb ook geleerd hoe kleinere bedrijven de macrostructuren echt kunnen veranderen en de wereld en het functioneren van de markt kunnen verbeteren door te streven naar een focus op positieve impact.”

- deelnemer Dare to Lead

sfeerimpressie

event 1 - dare to lead the leader

Gericht op de leider zelf: jij dus. Wie ben je, wat zijn je gedachtepatronen en waarden, wat drijft je en wat wil je bijdragen.

event 2 - dare to lead the team

Gericht op de interactie tussen jou en de mensen om je heen. Wat gebeurt er tijdens de wisselwerking  tussen jou en een ander, hoe maak je verbinding met anderen en hoe bouw je echte en authentieke relaties op?

event 3 - dare to lead society

Gaat over jouw rol en verantwoordelijkheid in het grotere geheel. Wat is de boodschap die je wilt overbrengen en hoe kun je je talenten en vaardigheden inzetten voor een betere wereld?

what’s in it for you?

Dit programma is tot stand gekomen met financiering van MDT (maatschappelijke diensttijd), een overheidsprogramma om te investeren in jongeren, zodat zij nieuwe vaardigheden ontwikkelen, positieve impact kunnen maken, nieuwe mensen ontmoeten en bijdragen aan de Sustainable Development Goals. 

good to know

voor wie

Het Dare to Lead programma is uitsluitend voor  HBO en WO studenten die zich aangesloten hebben bij Enactus. Wil jij dit ook? Meld je dan hier aan.

Locatie & data

Alle events vinden plaats bij Social Impact Factory Vredenburg in Utrecht.

zaterdag 25 november 2023

zaterdag 3 februari 2024

zaterdag 9 maart 2024

Het programma wordt op dit moment uitgevoerd. Helaas kunt je je nog niet voor de volgende opgeven. 

Blijf op de hoogte van de workshops, sprekers en impact activiteiten via:

Futureproof is ontwikkeld door Starters, Fawaka Ondernemersschool, Social Impact Factory en Social Enterprise NL. 

Samen staan we sterk:
0
Opleidingsprogramma's gedraaid
> 0
Wereldverbeteraars opgeleid
0 +
Sociaal ondernemers in het netwerk