Doe mee als sociaal ondernemer

Ben jij sociaal ondernemer in een van onderstaande steden en heb jij een concreet vraagstuk vanuit jouw organisatie? Onze jongeren gaan graag voor jou aan de slag!

 

 

Wat vragen we van je?

Voor het Future DIY zoeken wij sociaal ondernemers in Almere, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Zwolle die open staan voor een jong team van impactmakers. Elk team bestaat uit 2 tot 4 jongeren die aan de slag gaan met een project of vraagstuk van een sociaal ondernemer.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe communicatiestrategie en pakkende content, wil je onderzoeken welke kansen er liggen voor een nieuw businessmodel of ben je vooral op zoek naar een frisse jonge blik van onze jongeren? Samen komen we tot een passend vraagstuk waar het team 3 maanden mee aan de slag kan. 

Wat kun je verwachten?

  • Jong talent tussen de 16 - 27 jaar zonder extra kosten
  • Support van een team van 2-4 creatieve, samenwerkende jongeren met lef
  • Ondersteuning bij een project of opdracht voor 8-14 uur per week
  • Een frisse blik op het project voor 12 weken lang
"De frisse kijk en onbevangenheid van jongeren is fijn. De jongeren hebben mij het inzicht gegeven dat het gaat om de impact die ik maak, ook al is sociaal ondernemerschap geen doel op zich voor mij. Op mijn beurt heb ik hen aangeraden om altijd samenwerkingen op te zoeken. Zo helpen we elkaar!"
Tom van Straaten
Noest

Maak kennis met de jongeren van vandaag en help ze de uitdagingen van morgen aan te pakken! Deze jongeren zijn nieuwsgierig, leergierig en willen aan een sociale en duurzame toekomst bouwen, voor zichzelf en voor een ander. Help je ze daar bij?

Wil je meer informatie over wat onze jongeren voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.